Der er pladser på vores ridefysioterapihold - ring for nærmere info.

Vi holder ferie i uge 29

Vi holder ferie i uge 29

Familietræning

Til jeg der ønsker at komme i form som familie

Hvad er familietræning?

 

Familietræning er en enestående mulighed for at være sammen som familie og få sig rørt samtidig. Formålet er at være fysisk aktiv samtidig med, at du er sammen med dit barn/dine børn. Børnene og de voksne bliver aktiveret både sammen og hver for sig.

 For at få størst mulig udbytte, anbefaler vi et forløb over 3 mdr. med træning på Thommysminde én gang ugentligt, kombineret med hjemmetræning. Træningen vil være af 45-60 minutters varighed. Prisen er 500 kr pr. gang for 2-4 familiemedlemmer. Der er pt. mulighed for at træningen kan foregå  tirsdage kl. 16.45 eller torsdage kl. 15.15. Træningen tilpasses den enkelte familie – her er der mulighed for tilkøb af eks. online træningsprogram til hjemmetræningen.

Familietræning er for alle slags familier – hvad enten I ønsker at komme i bedre form, har nogle udfordringer som gør det svært at deltage i almindelige idrætsforeninger eller blot ønsker at lave noget sjovt og sundt sammen som familie – vi tilrettelægger forløbet efter jeres families mål, udfordringer og ønsker.

Hvorfor være fysisk aktiv med familien?

Som forælder er du en af dit barns vigtigste rollemodeller. For dit barn gør, hvad du gør. Derfor er det vigtigt at skabe nogle sunde vaner i familien. Udover at spise sundt og handler det om at bevæge sig lidt mere.

Det er ikke altid, at der er tid til at få trænet, når man er en travl familie. Men alle har brug for at bevæge sig, og hvorfor ikke gøre det sammen og som en hyggelig ting. Du kan, som forælder, være med til at præge dit barn/dine børn i den rigtige retning samt være et godt forbillede.

Ved spørgsmål eller tilmelding

Ved spørgsmål eller tilmelding ring på tlf. 75873394 eller skriv en mail til anh@thminde.net

Andre behandliner