Der er pladser på vores ridefysioterapihold - ring for nærmere info.

Vi holder ferie i uge 29

Vi holder ferie i uge 29

Om Thommysminde

Ved Hvejsel mellem Jelling og Vejle ligger Thommysminde – den levende ramme for specialiseret fysio- og ergoterapi, vedligeholdende genoptræning, forbedrende træning, sansemotorisk træning og specialudviklet motorisk træning af børn på hest.

Thommysmindes behandlings- og træningsforløb er alle sammen kvalitetstilbud, der skubber dig længere, end du forventer, og vi sætter baren højt: Vi tager de lange, seje træk, og vi bliver ved og ved og ved.

Historien bag Thommysminde

Thommy og Martin Kristensen køber et stykke jord og bygger gården Thommysminde.

Dengang blev gårdene opkaldt efter konen på gården – deraf navnet. Indtil 1976 blev gården drevet som almindeligt landbrug.

Staldene bliver renoveret og ombygget, så de kan bruges til træningssal.

Eigil Kristensen, søn af Thommy og Martin, starter centret op den 6. august 1983. Idéen er: Et privatdrevet center med en anden fremtoning og med andre tilbud, end det man tilbød i det offentlige regi. Tilbuddet er afspænding, undervisning på hold og motorisk træning af børn.

  • Sidstnævnte havde Eigil Kristensen haft gode erfaringer med i folkeskolen, hvor han var uddannet folkeskolelærer. Afspændingsundervisningen havde han tilegnet sig hos Helle Godtved på Godtvedskolen i København, og efterfølgende undervist i det siden 1975 på Sandvad Sognegård og på Kollerup og Jelling skoler.

Fra at være et mindre center med kun ét træningslokale, bliver der udvidet med endnu et stort træningslokale, så der i dag er ikke mindre end 640m² for brugere og terapeuter at boltre sig på.

Thommysminde Centret overtages af Eigil’s søn, Lasse Kristensen, som nu er 3. generation på Thommysminde. 

Der udvides med et fuldt udstyret auditorium (PC, tilsluttet projektor, lydanlæg mm.) med plads til undervisning af 30-35 personer.

Thommysminde Centret investerer i et nyt hestecenter med ridehal i international mål, hvor blandt andet den motoriske træning på hest foregår i dagtimerne.

Der etableres mulighed for overnatning i hestecenteret – i alt 3 værelser med thekøkken og køjesenge (To værelser med plads til 6 personer. Og et værelse med plads til 8 personer).

Thommysminde Centret ændrer navn til Thommysminde ApS.

Ryttertræning for både elite og den der bare gerne vil være bedre til at ride, tager sin begyndelse. Det er stille og roligt steget til også, at omhandle både Blue Hors, OL-landshold og elite-hold junior.

I juli måned flytter 5 nye heste ind i stalden. De skal bruges i ridefysioterapien, som varetages af Mette Christensen. Det er et længe næret ønske om også at kunne tilbyde ridefysioterapi til kunderne, der nu endelig kan tage sin begyndelse.

Intensiveret neurologisk træning startes op, som et godt alternativ til bla. Vejle Fjord. Her kommer kunderne og træner på timebasis og i det omfang, de kan holde til. Det er både træning i sal og på hest.

Thommysminde får ny visuel identitet og hjemmeside. En ny identitet der skal bringe Thommysminde mange aktiviteter og behandlinger under samme “paraply” og skabe en “rød tråd” igennem alt kommunikationsmateriale og markedsføring.

Thommsyminde logo

Thommysminde’s team

På Thommysminde møder du et specialiseret og erfarent behandlerteam, der er sammensat, så der arbejdes på tværs af fagskel.

LASSE KRISTENSEN

Lasse Kristensen

Centerleder/Indehaver.
Cand. Scient idræt med speciale i biomekanik.
Ansvarlig for ryttertræning af både private, eliteryttere og landshold. 

(LKR)

Helene A. Pedersen

Administration, reception og telefonbetjening.
Velkomstkomité for nye brugere på Thommysminde.
(HAP)

Mette T. Hansen

Fysioterapeut
Instruktør i GLA:D
Speciale i neurologi
Underviser: vederlagsfri- og balancehold
(MTH)

Anna Hoe

Fysioterapeut
Instruktør i GLA:D
Neurologi
Underviser: Vederlagsfri hold
Medhjælpende fys i ridefysioterapien
(ANH)

Anneline Andreasen

Fysioterapeut
Medhjælpende fysioterapeut i ridefysioterapien
Underviser: Fun4kids hold
(AAN)

Michael Kristensen

Fysioterapeut. Master i rehabilitering Underviser på fysioterapeut-skolen i Odense
Akupunktør
Muskulo-skeletal fys., McKenzie teknik, exam med acc
ULRUS – udvidet lænde-ryg undersøgelse
Neurologi
(MKR)

Kirsten Lassen

Fysioterapeut
Medhjælpende fysioterapeut ved ridefysioterapien

(KLA)

Karen Margrethe Clemmensen

Hjælper ved ridefysioterapien 

Administrativ hjælper på kontoret. 

 

Sheena Bendixen

Ansvarlig for heste og stald

Mette Christensen

Ridefysioterapeut