Der er pladser på vores ridefysioterapihold - ring for nærmere info.

Vi holder ferie i uge 29

Vi holder ferie i uge 29

Ulrus

Udvidet lænderyg-undersøgelse

Ulrus

 

ULRUS henvender sig til personer med smerter og symptomer relateret til lænderyggen, også kendt som ”low back pain”(LBP).

Har du nogle af følgende symptomer, kan ULRUS være noget for dig:

•Symptomer i mere end 7 dage

•Smerter og ondt fra lænden

•Udstråling til baglår, læg, fødder o.a.

•Ischias, smerter og jag

•Lændehold, hold i lænden

Hvem er berettiget til ULRUS?

Din egen praktiserende læge skal henvise dig til ULRUS. Der er visse krav du skal opfylde, for at du kan blive henvist. Blandt andet må din rygproblematik ikke være akut, og den skal derfor have været til stede i mindst 7 dage. Derudover skal du forsat være i udredningsfasen, dvs. at du endnu ikke har fået forelagt en behandlingsplan/strategi.

Hvordan foregår det?

Hos Thommsyminde, er det fysioterapeut Michael Kristensen, der er specialuddannet indenfor ULRUS. Undersøgelsen består af spørgeskemaer samt kliniske undersøgelser. Undersøgelserne resulterer i en handleplan, som kan bestå af træning, behandling og information om, hvordan du bedst tackler din problematik i hverdagen.

For at give dig en tværfaglig og sammenhængende indsats vil din egen læge modtage en afrapportering fra fysioterapeuten.

Hvordan kommer jeg i gang?

Din egen læge skal henvise dig til ULRUS. Har du spørgsmål til forløbet, eller er du i tvivl om det er aktuelt for dig at blive henvist, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Økonomisk set påføres der ikke meromkostninger i forhold til vanlig henvisning. 

Andre behandliner